sujet

Bekvem Parkering

Parkering skal være enkelt og trygt. Som bilist ønsker du hurtigt at finde en ledig parkeringsplads og kun betale for den tid, bilen rent faktisk er parkeret - uden at risikere parkeringsbøder. God parkeringshenvisning i kombination med et velfungerende parkeringssystem gør lige netop dette muligt. Ikke bare får trafikanten en god rejse rent praktisk, men det hjælper også byerne til at få mindre trængsel i gaderne og giver indtægter til parkeringsoperatører og parkeringhusejerne i en ren symbiose.

SWARCO leverer alt fra parkeringsapplikationer til mere avancerede specialløsninger. Kombineret med de velafprøvede systemer fra SKIDATA® leverer SWARCO stærke løsninger, som tilfredsstiller kravene til alle kundetyper.

Løsninger

 • FORRETNINGSOMRÅDER

  Forretningsoptimerede P-løsninger til indkøbscentre, hospitaler, hoteller, kommuner, messer, sport stadioner og forlystelsesparker.

 • FLEKSIBELT OG MODERNE P-SYSTEM

  SWARCO er officiel SKIDATA®-partner. Verdenskendt for produkter af høj kvalitet, et moderne design og nyskabende tekniske løsninger.

 • BEKVEM OG HURTIG PARKERING

  Gennem vores udviklingsarbejde har SWARCO skabt det seneste inden handsfree parkering samt hurtigere og enklere betalingsformer.

 • KAMERA OG KOMMUNIKATION

  Vores systemer integreres med produkter og teknologi, som giver vores kunder gode kommunikations- og sikkerhedsløsninger.

 • FIND EN PARKERINGSPLADS

  For et bedre trafikflow og en reduceret miljøbelastning tilbyder vi skalerbare parkerings-anvisnings-løsninger, som kan dække alt fra store byer til pladsanvisning inde i et P-hus.

 • ARBEJD SMARTERE MED VORES SYSTEMER

  Vores P-systemer indhenter dagligt enorme mængder trafikdata. Disse data kan bearbejdes til nyttig information for både de parkerende og parkeringsoperatørerne.

 • MILJØTEKNOLOGI

  SWARCO er optaget af miljøet! Vi tilrettelægger brugen af miljøvenlig teknologi og tilbyder blandt andet løsninger for parkeringsanvisning, Park&Ride og ladestationer til el-biler.