sujetsujet

BEKVEM OG HURTIG PARKERING

Innovativ udvikling og et tæt samarbejde med vores partnere lægger til grund for at sikre driften og investeringen i fremtiden. Den hurtige udvikling inden for betalingsløsninger stiller i dag store krav til leverandører af parkeringstjenester. Der hvor det tidligere var typisk med ønsker om kun mønt-, seddel- og kreditkortbetaling, hælder man i dag i retning af hurtigere og enklere betalingsformer. Gennem vores udviklingsarbejde har SWARCO skabt det sidste nye inden for handsfree parkering ved at åbne for integrering af kontaktløse brikker og nummergenkendelse. En løsning, der giver fleksibilitet for både kunde og operatør.

Produkter

 • EMV & PCI

  SWARCO har etableret et nordisk samarbejde med NETS for at udvikle nye løsninger inden for områder som Chip & PIN, EMV godkendelser og e-kvittering.

 • SWAPPACCESS – SKALERBAR PARKERINGSLØSNING

  SwappAccess er en skalerbar parkeringsløsning som i dag anvendes til alt fra små parkeringsanlæg, udenfor butikker, til store lufthavne og hele byer.

 • ID-BASERET ADGANGSKONTROLL

  Mere bekvem og hurtigere parkering for kunderne. ID-baseret adgangskontrol effektiviserer driften af P-anlægget i form af bedre sikkerhed, komfort og lavere totalomkostninger.

 • INNOVATIVE BETALINGSLØSNINGER

  Vi har en løbende udvikling af vores systemer netop for at sikre, at den sidste nye teknologi altid kan implementeres, når den gøres tilgængelig for brugermarkedet.