sujetsujet

FORRETNINGSOMRÅDER

Vi tilbyder forretningsoptimerede og nøglefærdige parkeringsløsninger til en række forskellige funktioner og anvendelsesområder. Skal du skabe flere parkeringsmuligheder på et begrænset areal, skal du kombinere besøgs- og personaleparkering eller skal du øge indtægterne i et eksisterende P-hus? Vi har løsningen!


PARK@WORK
Komfortabel og kontrolleret personaleparkering, som man samtidig kan kombinere med løsningen med besøgsparkering på en tryg og fleksibel måde.

 


PARK@STREET
Et afgrænset torv eller et åbent område er altid populært. Med en P-løsning fra SWARCO udnyttes de tilgængelige pladser optimalt samtidig med, at kunderne tilbydes en komfortabel parkering.


PARK&RIDE
Sæt bilen fra dig og tag toget, bussen, metroen eller sporvognen. Med et parkeringssystem fra SWARCO kan man kombinere betalingshåndteringen og muligvis også støtte dem, som vælger kollektiv transport.

 


PARK&VISIT
En tryg, komfortabel og indbydende parkering er det første og sidste kunderne ser, når de kommer til et bestemmelsessted. Med et fleksibelt og sikkert parkeringssystem fra SWARCO føler man, at der er taget hånd om en samt at bilen står trygt.


PARK&SHOP
Handlende kunder bør ikke blive mødt med parkeringsbøder, når de vælger at blive lidt længere i indkøbscentret. Med SWARCOs parkeringssystem kan du handle lige så længe du vil, og centret har mulighed for at give P-prisrabatter til gode kunder.

 


PARK&SLEEP
Hotelparkering skal være komfortabelt, enkelt og trygt. Med et parkeringssystem fra SWARCO kan man på forhånd booke en plads og få parkeringsbilletten integreret i hoteludgiften.


PARK&CHARGE
SWARCOs parkeringssystem kan benyttes, når man ønsker at tilbyde kunder en ladestation til el-bilen. Systemet håndterer betalingen, uafhængigt af, om man skal betale for energiforbruget eller parkeringstiden – og præsenteres naturligvis på samme kvittering.

 


PARK&EXPLORE
Opdag og oplev, men sørg først for at du kan gå fra bilen uden at risikere parkeringsbøder. Om du er parkeret i tyve minutter eller otte timer spiller ingen rolle. Du betaler for den faktiske tid og slipper for det stress, der er, hvis parkeringstiden udløber.


PARK&REST
Indbrud og tyveri fra lastbiler er desværre blevet normalt i hverdagen. SWARCO har udviklet et system, som sørger for, at planlægningen og gennemførelsen af hviletid foregår på en sikker måde.

 


PARK&FLY
Undgå, at kunderne må stresse unødigt for at nå flyet. Med en parkeringsløsning fra SWARCO kan man booke plads på forhånd og vælge den ønskede betalingsmåde. Eller lad systemet vise de rejsende hurtigt hen til den nærmeste ledige parkeringsplads via god parkeringsanvisning.


BUSS&TAXI
Effektiviser trafikgennemstrømningen og indtjeningen på dit parkeringsområde. Vores løsninger kan regulere adgang og håndtere afgiftsbelagte områder - for eksempel for bus og taxi.

 


PARK@HOME
Ingenting er vel mere irriterende end ikke at kunne få parkeret bilen, hvor man bor. Med et parkeringssystem fra SWARCO kan man håndtere parkering i boligområder og undgå at uvedkommende stjæler pladserne