sujet

Moderne byer

Krav til fremkommelighed, miljøforbedringer og trafiksikkerhed øges, og det samme gør behovet for et stadig mere smartere transportsystem. I et bymiljø er det mange forskellige transportmidler på vejene, og samtidig er det byernes mål at mindske miljøpåvirkningen. Med moderne, integrerede løsninger kan trafiksystemet udnyttes mere effektivt. God trafikinformation, intelligente trafiksignaler og prioritering af den kollektive trafik er nogle af eksemplerne på, hvordan man kan gøre vejnettet og transportsystemet mere effektivt.

SWARCOs løsninger for moderne byer bygger på integrerede systemer for trafikinformation, hvor trafiksignaler, kollektiv trafik og parkering arbejder sammen for at mindske forsinkelser og miljøpåvirkning.

Løsninger

 • TRAFIKSTYRING

  SWARCO er en markedsførende leverandør af trafikstyringssystemer og tilbyder en hel vifte af styreapparater, trafiksignaler, detektorer og centralsystemer til udførelse af trafikovervågning og trafikoptimering.

 • TRAFIKINFORMATION

  Ved at give trafikanterne den korrekte information i rette tid kan man forbedre fremkommeligheden og sikkerheden.

 • KOLLEKTIV TRAFIK

  De rejsende skal kunne planlægge deres tid og modtage information om eventuelle ændringer.

 • PARKERING

  Parkering skal være enkelt og trygt. Som bilist ønsker du hurtigt at finde en ledig parkeringsplads og kun betale for den tid, bilen rent faktisk er parkeret - uden at risikere parkeringsbøder. God parkeringshenvisning i kombination med et velfungerende parkeringssystem gør lige netop dette muligt.

 • TRAFIKSIKKERHED OG MILJØ

  ITS-systemet kan være et mindre kostbart alternativ til ændringer i selve infrastrukturen og medfører øget vejsikkerhed og en mindre miljøpåvirkning.

 • BELYSNING

  Kvaliteten af LED’er er øget drastisk inden for de senere år. Dette gør LED-belysning til det perfekte valg på trafikområdet – ikke kun fra et teknisk synspunkt men også fra et miljømæssigt perspektiv.

 • CYKELBY

  SWARCO leverer systemer til cykeltælling, cykelbarometer, prioritering i trafikksignaler og advarselssystemer.