sujet

PÅLIDELIGE TJENESTER

Al ære til tekniske systemer, men uden en effektiv vedligeholdelse kan en god investering hurtig gå tabt. En kontinuerlig forebyggende vedligeholdelse samt en effektiv organisation for fejlretning sikrer, at de tekniske systemer holder sig effektive og øger livstiden markant.

Og hvem er bedre rustet til at vedligeholde et system, som de selv har udviklet og installeret?

Løsninger

 • KONSULENTTJENESTER

  Med branchens største produktportefølje og længste erfaring fra udvikling, leverance og vedligeholdelse af trafiksystemer ved vi, hvad der kræves, for at en trafikløsning skal blive vellykket og langsigtet.

 • SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

  SWARCO tilbyder Nordens største serviceorganisation for trafiksystemer, med vagtordningstjenester, hurtig fejlretning og forebyggende vedligeholdelse.

 • SUPPORT

  SWARCOs supportcenter findes her for dig. Supportcentret hjælper dig med information og manualer, til at komme i kontakt med specialister eller booke en servicetekniker til vedligeholdelse af dine trafiksystemer.

 • HOSTING OG IT-DRIFT

  Skal du investere i et system, men ønsker at bruge tid på andre ting end drift af servere? Hvis du lader os tage os af serverne og systemerne, frigøres der tid til at kunne fokusere på det, som virkelig er vigtigt.