sujetsujet

KONSULENTTJENESTER

Med branchens største produktportefølje og længste erfaring fra udvikling, leverance og vedligeholdelse af trafiksystemer ved vi, hvad der kræves, for at en trafikløsning skal blive vellykket og langsigtet.

Som en af de førende aktører i branchen tilbyder vi altid løsninger, som giver høj driftsikkerhed, god fremkommelighed og langsigtet økonomi.

Produkter

 • RÅDGIVNING - BELYSNING

  SWARCO udfører design og projektering af belysningsløsninger i Norden. Vores vision er at skabe funktionelle, æstetiske og miljøvenlige belysningsanlæg, hvor menneskers liv og behov er i centrum.

 • RÅDGIVNING - KOLLEKTIV TRAFIK

  SWARCO har stor erfaring i implementeringen af store og små systemer og kan bistå med kompetence inden for realtidssystemer, terminalhåndtering og trafiktekniske løsninger for den kollektive trafik.

 • RÅDGIVNING - PARKERING

  SWARCO er førende inden for vores markedsområde for parkeringsløsninger, og det har givet os en platform af erfaringer, som vi er stolte over, og som vi gerne deler med vores kunder.

 • RÅDGIVNING - SIGNALREGULERING

  Som Nordens største leverandør af systemer til signalregulering har vi i årenes løb opbygget en uovervindelig kompetence, og vi tilbyder forskellige tjenester.

 • RÅDGIVNING - VEJ OG TUNNEL

  SWARCO har igennem mange års erfaringer opbygget en væsentlig kompetence på vores markedsområde "Smarte veje", og vi tilbyder forskellige tjenester inden for vej- og tunnelstyring.