sujetsujet

DYNAMISK LYSMARKERING

Dynamisk lysmarkering forbedrer sikkerhedsniveauet for trafikanterne ved at forebygge kritiske hændelser samt advare om eventuelle ulykker.

SWARCO leverer en komplet produktlinje med LED-baserede ledelys, kantmarkeringer og rømningstid. Disse løsninger bidrager til øget trafiksikkerhed, ikke mindst ved ulykker i tunneller. Produkterne er afprøvet under nordiske klimatiske forhold over en årrække, og disse erfaringer gør, at vores løsninger har en optimal driftssikkerhed. LED-modulerne fra SWARCO leveres i forskellige typer for nedfældning i vejbane, montering oppe på vejbanen og til vejmontering i tunneller.

Produkter

 • LEDELYS

  SWARCO leverer en komplet produktlinje med LED-baserede ledelys. LED-modulerne leveres i forskellige typer for nedfældning i vejbane, montering oppe på vejbanen og til vejmontering i tunneller.

 • NØDLYS FOR JERNBANETUNNELLER

  SWARCO leverer en komplet produktlinje med LED-baseret nødlys for jernbanetunneller til vejmontering og gelændere i tunneller.

 • RØMNINGSLYS

  SWARCO leverer en komplet produktlinje med LED-baserede rømningslys. LED-modulerne leveres i forskellige typer for nedfældning i vejbane, montering oppe på vejbanen og til vejmontering i tunneller.

 • STYREENHED FOR DYNAMISK LYSMARKERING

  Fælles styreenhed for alle moduler.