sujet

SWARCO Danmark valgt som leverandør af 86 LED VMS tavler til A/S Storebælt

14.11.2017

Lang levetid og høj oppetid var evalueringskriterierne i EU udbuddet på VMS tavler til A/S Storebælt, hvor SWARCO scorede højst point og blev dermed blev vindende leverandør af tavlerne. SWARCO er tidligere leverandør af en del af de eksisterende tavler, installeret helt tilbage da broen blev bygget. Med snart 20 år på bagen er disse tavler garant for en stor robusthed, og en evne til at modstå særligt korrosive miljøer der omgiver især Storebæltsbroen, og som er kendetegnet på alle SWARCOs LED VMS tavler.

Tavlerne produceres indenfor SWARCO koncernen hos FUTURIT der er særlig kendt for at levere tavler over hele verden der kan modstå ethvert vejrfænomen, fra Dubais ekstreme hede, til fugtige områder i Mexico, over ekstrem kulde ved Polar cirklen og sidst men ikke mindst Øresundsbroen og den saltholdige luft. SWARCO Sverige blev nemlig valgt som leverandør af alle tavlerne til Øresundsbroen sidste år.

Vore kunder kan opnå store besparelser på driftsbudgetterne ved at indkøbe SWARCOs holdbare, effektive og servicevenlige tavler. Derfor betragter vi denne vigtige kontrakt som en tilkendegivelse af at vores kontinuerlige arbejde med at udvikle såvel robuste kabinetter, som holdbare og effektive LED indsatse, er en fornuftig og nødvendig investering for at kunne imødekomme de stadigt større krav til tavlerne.