sujet

SWARCO - vinder af Innovation Award 2015

03.06.2015

Det er Sveriges Parkeringsbolags riksorganisasjon, SvePark som deler ut prisen en gang i året. Målet er og aktivt støtte og fremme utviklingen av parkeringsbransjen i Sverige.

SWARCO, Dukaten Parkering og Knowit blev i April 2015 tildelt ” SveParks” årlige pris på den nordiske parkeringskonference i Stockholm. Titlen blev tildelt SWARCO for udviklingen af den mest innovative og kundevenlige parkering løsning i Norden. Den nye løsning, som blev lanceret i januar i år er blevet modtaget med stor succes af kunderne, og nu også præmieret af branchen.

Det er ”Sveriges Parkeringsbolag´s” landsdækkende organisation, SvePark, som uddeler prisen en gang om året. Målet er at støtte og fremme udviklingen af ​​parkeringsbranchen i Sverige aktivt.

Begrundelsen for tildeling af prisen:
"SveParks Årlige Pris 2015 tildeles Dukaten Parkering i Linköping i samarbejde med SWARCO og KnowIt som har formået at tilpasse et traditionelt parkerings-system til et mere kundevenligt betalingssystem. Dukaten har vist, at det er muligt at udvikle og forbedre en traditionel betalingsløsning med ny teknologi i samarbejde med flere leverandører, samtidig med at have slutbrugeren (kunden) i fokus. "

Vi er naturligvis glade for, at modtage denne anerkendelse for vores løsning, siger Matts Skeppstedt, som er forretningsudvikler hos Dukaten Parkering. Vi har modtaget meget positiv feedback fra vores kunder, og det er det vigtigste, men det er altid dejligt at blive fremhævet i branchen med en pris.

Hvordan fungerer systemet:
Systemet fungerer således, at kunden ikke behøver at tage billet ved ankomst og ikke behøver at tænke over hvor længe man holder parkeret. I p-husene åbner bommene automatisk både ved ind- og udkørsel og det forbrugte beløb bliver trukket fra kundens betalingskort. På de udendørs parkeringspladser bruges ”appén” ”Parkering Linköping” til at betale for parkeringen.

 

Systemet er udviklet af SWARCO, og Linköping er den første i Sverige til at bruge det. Det er blevet indført i Norge tidligere, men kun hos enkelte udbydere. App'en er udviklet af KnowIt i samarbejde med SWARCO.