sujet

Velkommen til Swarco Traffic World

15.05.2015

I 2030 vil omtrent 60% af verdens befolkning bo i byerne. Og samfundets mobilitetsbehov vokser støt.

  • Hvad er intelligente svar på de forskellige trafikscenariers udfordringer i dag?
  • Hvilke teknologier kan holde trafikken i bevægelse, reducere emissioner, beskytte vores miljø og forbedre vores livskvalitet?
  • Hvilke funktioner har kørebaneafmærkninger?
  • Hvordan ser et trafiksignal ud inden i?
  • Kan gadebelysning dæmpes?
  • Hvordan indsamler vejmyndighederne trafik- og miljødata?

Svar på disse interessante spørgsmål findes på den nye SWARCO TRAFFIC WORLD i Wattens/Tyrol. På hovedsædet hos den trafikteknologiske koncern SWARCO bliver gæsterne introduceret til det unikke koncept om, hvordan moderne trafikstyring virker på tværs af alle trafikmoduler.

Vejsikkerhedsprodukter, LED-teknologi, softwareapplikationer og sammenkædningen af teknologikomponenter inden for SMART CITY-konceptet er lige store dele af præsentationen som trafikstyringscentralen i naturlig størrelse, hvor SWARCO kan komme i kontakt med eksisterende referencer i hele Europa. En retrospektiv udstilling vedrørende udviklingen af trafikken hen over de sidste 130 år samt et kig på fremtidens forskning og udvikling formidles ved hjælp af videoklip.

Gæsterne oplever SWARCO’s kompetenceområder inden for trafikstyring på byveje og motorveje, inden for parkering, elektromobilitet og offentlig transport i en koncentreret form på et og samme sted.

Der tilbydes guidede ture gennem SWARCO TRAFFIC WORLD til alle interesserede, hvad enten det drejer sig om politikkere, trafikplanlæggere, trafikmyndigheder eller industrivirksomheder.

Kontakt din lokale SWARCO-kontaktperson for bookning af en rundvisning.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!