sujet

Vision og Mission

FIRST IN TRAFFIC SOLUTIONS

SWARCO VISION

Vi ønsker at være det første valg inden for trafiksikkerhed og intelligent trafikstyring over hele verden.

 

 

SWARCO MISSION

SWARCO er en voksende international koncern, der leverer et komplett udvalg af vejmarkerings-, signal- og trafikstyringsprodukter, tjenester og løsninger.

Fokus i SWARCOs forretning er, at holde trafikken i gang og informere og vejlede rejsende med innovative produkter og tjenester for at understøtte samfundets voksende mobilitetsbehov.

Vores mission er, at hjælpe vores kunder med at styre mobilitet og øge færdselssikkerheden med høj kvalitet og miljøvenlige løsninger - samtidig med at vi leverer et bæredygtigt afkast til vores interessenter.

 

ET NATURLIGT FØRSTE VALG

SWARCO sigter efter at blive en langtidsleverandør af høj kvalitets intelligente løsninger til vejtrafik, offentlig transport og integrerede betalingssystemer. De produkter og serviceydelser, vi leverer, vil kun kræve en lav vedligeholdelse, være miljørigtige, innovative og vil tilbyde vores kunder en optimal kombination af design, pris og ydeevne.

Vores løsninger skal være det første valg i de markeder, vi er repræsenteret i, og vi vil spille en aktiv rolle inden for vore branche. Vi vil opretholde en høj fleksibilitet, så vi hurtigt kan tilpasse os ændringerne i vores miljø og vores markeder. Gennem vores forpligtelse til uddannelse og gode arbejdsvilkår søger vi efter at blive en attraktiv arbejdsgiver.